Az én történetem

Szeretettel üdvözöllek az oldalamon. :)

Spiritualitással tíz éve kezdtem el foglalkozni, tarot, önismeretet, családállítást tanulni. Utam során egyre inkább beleszerettem ebbe a misztikus világba, az univerzumba, a rendszerek működésébe.

Munkám során azt vettem észre, hogy a hozzám fordulók elsősorba megnyugszanak, válaszokat kapnak a kérdéseikre, kiutat találunk a helyzetükből.

A legnagyobb öröm számomra és az amiért ezt csinálom, hogy egészen más emberek lesznek azok akiket megismerek akár egy tanfolyam végére, akár egy családállítás vagy egy tanácsadás után. Szeretem felfedni azokat az elakadásokat a kliensem lelkében amik gátolják őket a kiteljesedésben, akár egy párkapcsolati helyzetben vagy anyagi téren. Az egészségi problémáknak is mindíg van lelki háttere, ha ezt megoldjuk akkor a test sem produkálja a tüneteket. Természetesen az orvosi segítség nélkülözhetetlen sok esetben, de hiszem, hogy a lelki gyógyulás nélkül a test nem gyógyítható véglegesen.

Amikor dolgozom, kártyát vetek, közvetítek információt, vagy állítok én is gyógyulok és ezt hálásan köszönöm. Annyira sok elismerést és hálát kapok tőletek, hogy az önmagában is egy csoda.

Azt hiszem ez az ami engem örömmel tölt el, feltölt és boldoggá tesz, valószínűleg ez a világ az otthonom, ez a munka a hivatásom.

Szeretettel várlak ha jönnél velem a változás útján.

Békefi Zsuzsanna


Kiegészítésként mások véleménye a munkámról:

Hálásan köszönöm az elsimerő szavakat. Azt hiszem, hogy nagyon sikerélmény nem is kell annál ha visszatérő elégedett vendégei vannak az embernek és látja hogyan halad az életük előre.

"Hálás vagyok a sok segítségért, amit eddig tőled kaptam. Segített megérteni, hogy mi miért történt az életemben, milyen lehetőségek állnak előttem, és mire figyeljek, a célom felé vezető úton. A jövőre vonatkozó kérdéseimre is, mindig megkaptam a választ és ezek mind beigazolódtak."
Éva

"Zsuzsi tudja a jelenemet, látja a jövőbeli lehetőségeimet, és nem hagyta nyugodni az a múlt sem, amiről én meg akartam feledkezni, ő azonban érezte, hogy a régi történetek megértése és megbocsátása a boldog és magammal békében élő lélek záloga. Igaza volt. Sok erőt adott a megértéshez, az elfogadáshoz és a hithez, köszönöm Neki mindezeket! " Kriszta

"Köszönöm az útmutatást, a segítséget sokat tanultam és fejlődtem általad. A jóslataid megdöbbentően valóra váltak, már-már félelmetes. Elismerem a munkádat és ajánlom mindenkinek fogadják el a segítséged. Nem csak jós vagy hanem pszichológus és barátnő is !" Krisztina

"Nem tudok mást aki tisztábban hozná le az információt mint te ! " András

" Zsuzsika, köszönöm a közbenjárást, nekem ez nagy ajándék. Tessék ezzel foglalkozni ha már kapod! Még ma is a hatása alatt vagyok a tegnapi napnak és a pozitív érzelemtömegnek !

Katalin

"Minden elismerésem a tiéd, mert amikor voltam nálad mondtad, hogy lesz új munkám három hónapon belül, és van......"

Katalin

Képzeld, felvettek az idősek otthonába dolgozni, dehát te megmondtad :) Móni

"Te hihetetlen képességekkel rendelkezel. Amiket jósoltál nekem, az mind bejött. Most nagy út előtt állok, illetve már el is indultam és nagyon kíváncsi lennék arra, amit Te látsz."

Hálás vagyok a sorsnak amiért vagy! Puszi: Tünde

Ez őrület, hogy emberek miket tudnak ! Anna

"elmentem nőgyógyászhoz ahogy azt javasoltad, kiderült, hogy cisztám van kaptam rá gyógyszert! " Anita

"Nagyon köszönöm a jóságodat és azt, hogy egyáltalán vagy, hogy ismerhetlek. El sem hiszed, mekkora segítség." Gábor

"Gratulálok, egész délután a weboldaladat olvasgattam. Örülök, hogy rád találtam. köszönöm " Zsuzsa

Azt mondta az Erika a Marinak,hogy sok helyen volt már,sok jóssal beszélt,de nálad hitelesebbel nem találkozott..:)

Ezt a visszajelzést egy háztisztítás után kaptam:

Szia Zsuzsi,

Tegnap délelőtt beszéltünk róla, hogy megírom a tapasztalatom, ha haza értem, de csak most van rá időm.

Mint ahogy a telefonban is mondtam, reggel a fürdőben még volt egy enyhe dohány illat, de mire 3-kor hazaértem már az is elmúlt.Ma reggel "vártam", de már csak a mi jól ismert illataink voltak.Ezek szerint sikeres üzletet kötöttél, amit ezúton is köszönök.Még talán annyi a tapasztalatom a látogatásoddal kapcsolatban, hogy már 2 éjszaka telt el és azóta nem álmodok, vagy legalább is nem olyan dolgokat amire még ébredéskor is emlékszem.Nagyon zavaró volt ez is az elmúlt 1/2 évben, de nem gondoltam rá, hogy ez is összefügghet a vendégeinkkel.

Ha bármiféle csoportos meetinget szervezel kérlek értesíts róla, mert szivesen részt vennék rajta.

További szép napot: Ilona

"Hasznos volt a családállítás, hisz tisztában voltam ezekkel a válaszokkal- de eddig mégsem tulajdonítottam nekik jelentőséget....vagy nem tudatosítottam kellő módon....

köszönöm, tovább dolgozom magamon. Bízom benne , hogy elindult, megtörtént a gyógyulás, oldásJ

Örülök, hogy megismertelek, hálás vagyok érte, hogy a sors összehozott minket.

Köszönöm a segítséget. " Rita

" Sokkal kevesebbek lennénk ha nem ismertünk volna meg ! "

Andi - az egyik tarot csoportból

" Azt hiszem ha nem jutok el hozzád, most nem tartanék ott ahol vagyok. Valószínűleg ezekre soha nem jöttem volna rá magamtól!

Köszönöm a segítséget. " Judit

"Szia. Képzeld Zsombin akkora a változás h vmi hihetetlen. Egesznap jókedvű energikus volt. Gyertyát elfelejtettem eegetni,de holnap azt is megteszem. Egyébként jò a mecses is,v.csak a feher gyertya? Dori ma alig volt itthon,gábor után estig baratnozott,de rajta is érzékelhető. Hála érte." Puszi

"Zsuzsi, ki vagy te?" :O Ildi

"Nélküled nem ment volna...". - Szandra

"A családállítás egy csodálatos módszer és te remekül csinálod ! " Emma

"Azt szeretem abban ahogy csinálod, hogy addig oldunk amíg nem lesz jó és az, hogy ezt ilyen alázattal tudod csinálni abban biztos, hogy benne van már pár előző élet. " Móni.

"Azt hiszem, hogy történt valami.... " Angi

"Te képzled el, hogy keresem azt a nyomasztó érzést amivel dolgoztunk és nem találom.....csak úgy hallgattam anyukámat ahogy beszél...." Zsófi"

"Nem gondoltam volna, hogy van amit nem lehet egyedül megoldani " - Zsuzsi

"Én ezt receptre írnám fel mindenkinek. " Alexa

" Most úgy érzem magam mintha pszichológusnál lettem volna. Annyi mindent letehettem. "

Erika

A családállítás olyan dolgokra tud rámutatni életünkben, ami a tudatalattinkban lapul és "negatívan" kihat az életünkre. Ennek oldása a cél amivel az életünk képes jobb irányba indulni utána. A hátizsákunkon tudunk könnyíteni a módszer által. Sok esetben az állításunk után rögtön elindul a "pozitív" folyamat. Ehhez szükség van egy jó "vezetőre". Zsuzsi számomra többször bizonyította már azt, hogy tudása és szeretete miatt milyen egyszerűen összeállnak a "képek". Ezután Zsuzsi beindítja a "gyógyító" folyamatokat. Úgy hiszem, hogy a szeretet is fontos dolog a családállításban. Szerintem Zsuzsiban sok van ebből. Köszönöm Zsuzsi amiket eddig kaptam Tőled - Lilla

 Nagyon fontosnak tartom en is a terapeutával való harmónikus kapcsolatot, nekem ez annyit jelent, hogy barmit meg merek kerdezni,bármit el merek mondani.Sokszor oldás után rövid időn belül megtörténik a változás, máskor hosszú idő után észreveszem, hogy régebben ezt nem így csináltam volna, vagy nem így gondoltam volna, de ìgy most jó,hogy megváltoztam.Nekem is nagyon sok pozitìvumot adtak az állítások,termeszetesen Zsuzsi szakmai tudása,maximalis odafigyelése nélkül ez nem így lenne.Köszönöm az eddigi és az ezutáni segìtséget. - Judit

Nekem segített a családállítás, hogy sokkal jobb legyen a viszonyom a családommal. Optimizmust adott, hogy igenis érdemes megpróbálni változtatni akár évtizedek óta fennálló problémákat is. Zsófi 


© 2023 rendszerallitas.hu - Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!