Családállítás

Családállítás

A családállítás egy csodálatos módszer amivel azokhoz a  tudattalanban lévő elakadásokhoz férünk hozzá ami tudatosan nem elérhető. Az elakadás lehet saját vagy a családi rendszerből hozott. 

MIlyen témákban tud segíteni a családállítás: 

Akkor ha tudod, hogy mi a baj, de mégsem tudsz vele mit kezdeni vagy ha nem tudod miért van a helyzet vagy érzés és szintén nem tudod mit kezdj vele. 

Szinte nincs olyan élethelyzet amit nem lehetne vele oldani. Az információs hálóban (mezőben) látszik, hogy az saját életből hozott trauma miatt jelez vagy átvett minta van az érzés mögött.  

Úgy dolgozunk, hogy a témahozó megjelöl egy témát amin szeretne változtatni. Nagyon fontos, hogy ne csak az legyen a cél, hogy a tünet múljon el, hanem próbáljon egy kicsit továbblátni arra az esetre ha tényleg elmúlik, hogy mi lesz akkor, mi lesz helyette. Pl, szeretném ha elmúlna a félelmem attól, hogy  elvisznek, vagy bezárnak, mert akkor ..... enélkül az érzés nélkül tudnék élni és akkor bátran váltanék munkahelyet, vállalnék gyereket...kötelezném el magam. 

Adott egy információs háló, amit Hellinger mezőnek hív, vagy léleknek. Ebben a térben az összes információ rendelkezésünkre áll ami velünk ebben az életben vagy a az elődeinkkel történt, az is amire már régen nem emlékszünk vagy nem is emlékezhetünk mert nem éltünk akkor még. Ebben a térben képviselőkkel jelenítjük meg a témához kapcsolódód elemeket. A klienst, az apát, anyát, adott esetben a tünetet pl a félelmet és a képviselők mozgása ha megáll akkor kapunk egy képet. Azt a képet ami a kliens lelkében az adott témával kapcsolatban van. Itt megjelenik, hogy kinek kivel milyen a viszonya, és a képet átrendezve, oldó mondatokat használva, képviselőket cserélve vagy új képviselőket behozva a helyére tesszük a rendszerelemeket elérve ezzel az oldást. Ha a blokkot a tudattalanban sikerül oldani akkor nem lesz ami a tünetet generálja. És megtörténik a változás. 

Létezik csoportos és egyéni formában is. Egyéni ülésben én papírlapokkal helyettesítem a képviselőket, de van aki bábukat használ arra hogy felvegye a tudattalanoddal a kapcsolatot és információt nyerjen ki belőle. A csoportosnál a kliens kinn ül és a csoport tagjai képviselik a rendszerelemeket. Az egyéni ülés kb egy óra, a csoportos egy nap szokott lenni, de állításonként az is maximum egy óra, de inkább 45 perc. 

Nagyon sokszor katartikus élményt élnek át a képviselők, van hogy AHA élmény is van, nem gondoltam volna, hogy ez van mögötte. Igen, ezért csináljuk :) 

Ha már van a módszerrel tapasztalatod, vagy még nincs, de kipróbálnád akkor várlak a következő csoportba vagy egyéni ülésben. 

Bejelentkezés: rendszerallitas@freemail.hu vagy a mediumzsuzsi@gmail.com email címen.


Ha kérdésed van a módszerről vagy csak szeretnéd megbeszélni, hogy miben tud neked segíteni akkor keress az alábbi elérhetőségek egyikén. 

mediumzsuzsi@gmail.com

+36202818321

Békefi Zsuzsanna

© 2023 rendszerallitas.hu - Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!