Ismerd meg önmagad és megismered a világot! 

Tanácsadás Tarot Kártyából

A tarot nagyon jól megmutatja az élethelyzetünket. Tanácsot ad, utat mutat, lehetőségeket tár fel előttünk.

Amikor bizonytalanok vagyunk önmagunkban, vagy a környezetünkben, kapcsolatainkban. Nehéznek tűnő döntéseket kell meghozununk, változtassak vagy maradjak, fogadjam el vagy menjek? Nem értjük adott élethelyzetben miért vagyunk, miért történik ez velünk. Keressük a hivatásunkat, utunkat, azt, hogy kik vagyunk valójában, mivel is kellene foglalkoznom, milyen feladatra születtem, mi a hivatásom, lesz-e gyermekem, mikor jön a szerelem?

Megreked az életünk, semmi sem sikerül, minden összejön egyszerre.....ilyen de ezer más élethelyzetben is a akkor tarot segítségünkre siet ha kérjük.  Tanácsadás családállítás módszerével

Ezzel a módszerrel oldhatjuk azokat a blokkjainkat, mintáinkat amik a lelkünkben, a tudatalattinkban vagy családi rendszerünkben vannak elrejtve.

Megmutatja, hogy miért kerülünk folyton ugyanabba az élethelyzetbe, hol az elakadás. A szüleinktől hozott minta vagy hitrendszer gátol, a rejtett lojalitás vagy saját lelki elakadás, élemény, trauma blokkol akár előző életbeli elakadás vagy mástól átvett teher, örökölt sors.

A családállítás segíthet rálátni önmagadra, a helyzetedre. A tudatalattiban lévő mintáink szerint reagálunk adott helyzetben. Ha a mintát felülírjuk és oldjuk akkor rendben leszünk akkor tudunk szabadon reagálni. "Amíg nem ismered meg Önmagad addig a tudatalattid fog irányítani és te sorsnak fogod hívni." C. G. Young


© 2023 rendszerallitas.hu - Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!