az ember és az Ő angyalai 

2021.07.15

Égi segítőink az angyalok és szellemi vezetők az életünkben.

Csak rohansz, futsz loholsz reggel a gyerekkel az iskolába, óvodába utána dolgozni este ugyanez a kör aztán vásárlás valamit főzni kellene vacsorára is gondolod magadban......hm csak beugrom még a gyerekkel vásárolni aztán haza főzni. Igazából még mosni is kellene ma, mert tegnap nem volt időd de

arra valahogy már nem futja az erődből és hulla fáradtan esel be az ágyba egyedül, mert a férjed még nem ért haza a munkából amikor te már csak pislogni tudsz..... Hová vezet mindez ? és miért csináljuk? Mert muszáj mondod te, hiszen meg kell élni valamiből, hiszen a csekkeket be kell fizeni és ezért senki se róhat meg, viszont közben elmegy melletted az életed. A gyereked úgy nő fel, hogy nem tudod mi a kedvenc meséje, mert sosem volt időd vele mesét nézni, a férjed úgy éli le melletted az életét, hogy nem tudod ki a kedvenc autó versenyzője vagy mi a dédelgetett álma mert sosem jut időd rá. Arra, hogy igazán ketten legyetek mondjuk egy gyertyafényes vacsoránál vagy egy este a Duna parton. Hová vezet ez kérdem megint Ez bizony a teljes kimerülésig és idegösszeroppanásig amikor már minden és mindenki idegesít, amikor már még magadat sem bírod elviselni. Állj meg !

Vedd észre, ha stop táblát mutat az élet. Éld úgy az életed ahogy szeretnéd és ne úgy ahogy elvárják tőled. Így akarsz élni? Hogy a házasságod romokban, a gyerek elidegenedve tőled ? Anyáddal már nem is tudod mikor beszéltél vagy mikor ültetek le inni egy kávét? Nem hinném. A boldogság nem ilyen. A Boldogság nem magányos és nem kimerült. Nem mondja mindíg hogy fáradt vagyok hagyj aludni, és nem mondja a gyerekének hogy fáradt mesét olvasni neki. Ott vagy ahol lenni akarsz? Az élet lényege, hogy megtaláljuk a helyünket a forgószél közepén és leüljünk békében, nyugalomban.

Az, hogy megtaláljuk magunkat és a lelki békénket, hogy el tudjuk fogadni a családunkat olyannak amilyen és a szerelmünket olyannak amilyen, hiszen mi választottuk. Lassíts, tanuld meg szeretni magad. Éld az életed minden pillanatát úgy mintha az lenne a legfontosabb az életedben. Ha te jól érzed magad a bőrödben akkor a családod is szeretni fog. Menj el havonta kozmetikushoz, fodrászhoz, tornázni ha kell és ha szükségét érzed. Szeresd magad és akkor más is szeretni fog ez egy örök igazság. Hiszen ki akar egy örökké rohanó és feszült, fáradt nővel élni? És ha él is vele, akkor boldog?

A reggeli és esti meditáció például nagyon hasznos tud lenni, hogy lecsendesítse a lelked és az elméd. Nem azt szeretném, hogy vonuljunk ki az életből és csak meditációval és masszázzsal üssük el a napot ( bár milyen jó is lenne) hanem, hogy építsük be az életünkbe azokat a pillanatokat amikből

energiát tudunk meríteni. Ne mondd, hogy nincs időd a három gyereked mellet magadra, mert a gyerekeidet fel kell nevelned és neki anyára lesz szükségük 20-30 év múlva is. Ehhez képest az a fél-egy óra amit magadra fordítassz semmi sem lesz. Szóval olyan technikákat szeretnék neked mutatni

amivel könnyebbé teheted az életed mert nőnek lenni nehéz. Senki nem ígérte hogy könnyű lesz, de a mai világban amikor már egyenjogúak vagyunk mert ezt kivívtuk magunkat különösen bonyolult.

Valahogy a másik oldalra estünk a lóval, mert nem egyenjogúság lett belőle hanem a mi oldalunkra billent a mérleg serpenyője. Mi vállaltunk azzal többet, hogy munkát kértünk magunknak hiszen e mellett még ott a család, a háztartás, a szülők és hát igen mi magunkról igencsak megfeledkezünk....hogy is ne tennénk.

A reggeli elcsendesedés nagyon fontos lenne, hogy jól induljon a nap. Egy 10 perces meditáció vagy egy kis torna, egy kis jóga a friss levegőn egészséges serkenti a vérkeringést és lendületet ad.

Ha tornáztál tegyél be egy meditációs CD-t, rengeteg ilyet lehet ma már kapni és lazíts! Egyszerűen csak legyél. Bocsáss meg annak aki megbántott, hiszen a megbocsájtás Istentől van és karmát dolgozunk le vele. Ha szeretetben élsz és ezt sugárzod akkor oldassz minden karmádat, hiszen a karma az ok-okozat elmúlt tetteink következménye. A szeretetnek nincs következménye, csak ragyog.

Adj hát másoknak is a ragyogásból, hadd vigyenek a fényedből, hadd merítsenek kifogyhatatlan kútadból a szívedből. Kinek jó az, ha sértett vagy vagy búskomor? Ha veszekszel vagy ha puffogsz?

Senkinek, alacsony rezgésszámon tart és csak még több negítv dolgot vonzol be vele az életedbe. Miért lehet az hogy az egyik embernek olyan jól alakulnak a dolgai a másiknak meg látszólag csupa balszerencse? Gondoltál már rá? Azért, mert az egyik ember mindenből tanul és pozitívan látja, ezért

még több áldást kap az életére. A másik mártírt játszik így hát még több bajt vonz vele be. Szólítsd meg az angyalodat is reggel. Minden napszaknak megvan az angyala, a reggel Chamuel angyalé.

Hívd őt és kérd, hogy töltsön fel az aznapra szükséges szeretettel és bölcsességgel. Mihály arkangyal tud neked erőt küldeni is, kérj tőle aznapra szükséges erőt és bátorságot hogy ha kell megtudd védeni magad és ha kell csöndben tudj maradni. Őrangyalod mindíg veled van öröktől fogva, őt bármikor hívhatod. Jobban tudja ő, hogy neked mi a jó mint te. Tisztában tarja a szabad akaratodat szóval nem gátol meg abban, hogy fejjel menj a falnak de ha neki mentél akkor is ott van és begyógyítja a megsebzett homlokod.....segít kimászni a gödörből ahová menni akartál, meggátolni nem tud benne de segít kimászni ha már eljutottál oda hogy ki akarsz mászni végre. Az elfogadás, a magasabb Én- el, az Isteni részünkkel való kapcsolat ápolása és elfogadása minden nap életszükséglet kellene hogy legyen. Halld meghát belső hangodat, csendesedj el és megérkeznek a válaszok is felett kérdésre. A jelek nem mindíg úgy érkeznek ahogy várod. Lehet egy óriásplakát, egy dal a rádióban. Az angyalkártya is nagyon jó a kapcsolatfelvételre. Bármelyik ezoterikus könyvesboltban lehet ilyet kapni,

de ma már az interneten is elérhetőek ezek a kártyák. Ha minden napra húzol egyet akkor egyrészt útmutatást kapsz, másrészt szorosabbra fűzöd a kapcsolatot angyalaiddal amiért ők nagyon hálásak.

Mindíg ott vannak veled, de nem tehetnek semmit ha nem kéred, kérd hát és ha az beleillik életutadba megkapod azt. Ha nem, akkor nem szolgálta volna a fejlődésedet. Bízz bennük, ők jobban tudják hogy mi a jó nekd, vezetve vagy. Érezted már valaha biztonságban magad? Tudod már, hogy veled semmi baj nem történhet ha az angyalokra bízod magad? Bízd csak nyugodtan életed az angyalokra és engedd el magad. Ha van egy kérésed, mondd el nekik, rebegj egy imát és engedd el. Ha túl sokszor elmondod ugyanazt akkor úgy tűnik neki, hogy nem bízol a segítségben ezért elég egyszer elmondani és csak várd mit kapsz. Ha megkaptad köszönd is meg, végtelenül hálásak érte az angyalaid.

Ha teheted legyen egy angyal oltárod. Elég egy polc vagy kis asztal ahová tehetsz egy angyal szobrot vagy képet, gyertyát, füstölőt, egy pár szál virágot. Itt elmondhatod nekik imádat és megnyugodhat a lelked is.

Azokban a családokban ahol az ego nagyon erős, ott nehéz dolguk van az angyaloknak, nem hallják meg a szavukat. Az ego nagyon fontos személyiségrészünk ezért hallgatni kell rá. Ő az aki megvéd minket akinek a segítségével boldogulni tudunk ebben a sokszor szívtelen és nehéz világban. Nélküle hagynánk, hogy megverjenek és odaadnánk naívan mindenünket másoknak. Szóval az ego jó, de csak akkor ha nem hagyunk neki túl nagy szerepet. Ő ugyanis nem ismeri a nagyobb összefüggéseket. Nem tud az Isteni én nevében gondolkodni, mert az ő hatalma csak a személyiségünk fölött uralkodik. Itt és most ebben az életben és mindenáron véghezvinni amit akar, megtorolni a sérelmeket és megmutatni, hogy Ő az erősebb. Nincs mindíg igaza, hiszen az élet nem csak jó és kellemes dolgokból áll hanem harcokból és nehéz fájdalmas tapasztalatokból is amikből tanulnunk kell. Ha például elhagyott a szívszerelmed egy másik nőért akkor az ego mit mond? Azt,hogy megtorolja a fájdalmat és bosszút áll. Átkozódik. Addig amíg az ő uralma alatt vagy egy csalódás után addig te sem tudsz kikerülni a keserűség bűvköréből, az önmarcangolásból és a saját sérelmeid dédelgetéséből. Az Isteni éned tudja, hogy ez szükséges volt a fejlődésedhez, enélkül a tapasztalat nélkül nem lennél ott ahogy vagy de az ego csak a sértettséget, a megalázottságot és a fájdalmat éli meg belőle. Ezért kell hát ilyenkor megkérni hogy maradjon egy picit csendben és elbeszélgetni az Istei éneddel arról, hogy miért kellett ezt megélni és mit kell tanulnod belőle. Az angyalok vigyázzák minden lépésed. Semmi sem történik veled véletlenül. Mindennek oka van, mégpedig olyan oka ami a fejlődésedet szolgálja. Szóval ha valami fájdalmas esemény is történt veled, tanulj belőle, bocsáss meg, vond le a következtetéseket és lépj tovább. Haladj tovább az utadon. Az Isteni éned tudja, hogy egy hónap múlva megismered életed szerelmét és ezért kellett, hogy vége legyen. Jobb ez így mindenkinek. Kérj elég böélcsességet Chamuel arkangyaltól, hogy tudd mikor kell az egodra hallgatni és mikor a lelkedre. Nem szabad belemerülni a fájdalmakba és az önsajnálatba. Isten nem tesz veled olyat ami ne lenne hasznodra.

Az olyan családokban ahol az ego szerepét szabadjára engedtél csak a hatalom és a pénz körül forog az élet. Ott a lélek szomjazik. Általában játszmák sokaságát játszák le, belemerülnek a ki nyer ma játékba de ez az út nem vezet sehová. Üres és tartalom nélküli ez az élet ahol nincs szeretet. Csak érzelmi zsarolás van hogy ki hódol be kinek és miként. Túlságosan az anyag rabjai lesznek ezek az emberek. Nem az számít hogy milyen házad van és mennyi a vagyonod, hanem hogy milyen ember vagy, hogy ki vagy legbelül. Nem a pénzed vagy, nem a kapcsolataid nem is a munkád vagy a

családod.

A szeretet megélése annak megcselekvését jelenti. Ez lenne minden ember feladata is. Ez annyit jelent, hogy figyelj oda magadra és a környezetedre. Legyen időd meghallgatni őket ha baj van, legyen időd figyelmesen végighallgatni a férjed, gyerekeid, barátaid. Figyelj magadra a saját

szükségleteidre, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhess. Figyelj a jelekre amiket az angyalok mutatnak neked és figyelj a környezetedre. Így találod meg Önmagad és az utadat és a kapcsolatot a végtelen forrással Istennel aki maga a szeretet.

Az életben ez a feladatunk ezt a fogalmat megvalósítani. De ezen kívül folyamatosan leckéket kapunk a szeretet gyakorlására, hogy hogyan legyünk jobb emberek, toleránsabbak, nyugodtabbak, elfogadóbbak, barátságosabbak, ítéletmentesek. A fény úgy tud betörni az életünkbe ha kizárjuk a sötétséget tudatos cselekvéssel. Például ha nyugtalan vagy menj el egy helyre ahol nyugalmat találsz és éld át az Istennel az egységélményt és nyugodj meg. Tudd, hogy minden rendben és minden úgy jó ahogy van. A helyeden vagy, Isten vigyáz rád. Máris jobban vagy, megnyugodtál? Szuper csak járd tovább az utad. A sötétség fegyvere az is, hogy nagyon elfoglalttá tesz minket. Nincs időnk a barátainkra, a rokonainkra, a házastársunkra. Mi fontosabb náluk? Semmi, hiszen a mindenből jöttünk és a mindenbe is megyünk tovább. Ezt sose felejtsük el. Az emberi lét célja a tanulás, a fejlődés hogy egyre hasonlatosabbá váljunk Istenhez. Majd ha egyszer az összes leckét megtanultuk és jelesre vizsgáztunk akkor megtérhetünk pihenni az örök boldogságban.

Hogy utunk megtalálásához szükségesek-e különleges képességek azt nem tudom. Szerintem mindannyiunkban ott vannak a képességek és a tudás elrejtve az Akasha krónikában csak elő kell hívni. Igazából azért van szükség jósokra, látókra médiumokra mert elveszítettük a közvetlen Isten kapcsolatunkat. A harmadik szem kinyitására mindekinek van lehetősége. Meditációs technikákkal fejleszthető az intuíció és természetfölötti érzékelése is. Vannak emberek akik ezt választották

hivatásul, hogy másoknak segítsenek az eszközükön keresztül tartják a kapcsolatot a Mindenhatóval és válaszolnak a kérdéseinkre is. Én is ezt választottam hivatásul. Lenyűgöz, hogy mennyi segítséget kapunk az égiektől ahhoz hogy jól megoldjuk a feladatainkat. A fejlődéshez van szükség állandóan újabb és újabb feladatokra, kihívásokra. A kérdésekre a válaszok pedig bennünk vannak. Vannak sokan akik jóstól jósig szaladgálnak a kérdésükre válaszért és nagyon sok pénzt kifizetnek azért hogy megoldódjon az életük pedig biztos hogy a megoldás ott lebeg a szemül előtt mert angyalaik küldik a jeleket csak nem veszik őket észre. Vannak akik nem is hallják meg a választ mert nem azt akarják hallani amit éppen a jós mond. A másik talán még szerencsétlenebb dolog amikor Önmaga elől is titkolja a problémákat, azt hogy problémája van. Nagyon sokan rejtegetik magukban a gondokat, szégyellvén azt pedig nem szégyen ha a szív fáj, és nem szégyen segítséget kérni attól aki esetleg közvetlenebb kapcsolatban van az égiekkel vagy maguktól az égiektől közvetlenül ima útján.

Az angyalaink a gondolatainkon keresztül szólnak hozzánk. Ne kerüljük hát a gondolatokat, hogy azok merő képzelgések. Minden dolog úgy születik le az anyagi világba hogy először egy gondolat amit kísér egy érzelem és aztán kell megcselekednünk is amit csak mi emberek tudunk. Ezért vagyunk itt,

hogy megcselekedjük. Senki nem tudja megtenni helyettünk, az angyalok súghatnak, kérhetjük is, de megtenni azt csak az emberek képesek. Mert nekünk van testünk. Itt mi vagyunk itthon, ez a mi világunk.

© 2023 rendszerallitas.hu - Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!