>> Érzelmileg megpróbáló, valóban az önismeretet fejlesztő 10 hónapban volt részem. A személyes dolgok annyira felszínre kerülnek itt, hogy az emberből szinte önkéntelenül is előtörnek olyan élmények, amikről tán nem is tudott, de hát éppen ez vezetett engem oda. A csoportban kialakult egy nagyon jó összetartás, amely erősítette azt, hogy megmutathatom, ami bennem van, bármilyen fájó is, esetleg szégyellnivalónak tűnhet. Mi volt az áttörés számomra? Az, hogy végre el tudtam kezdeni egy olyan terápiás munkát, amiben a legbelsőbb érzéseim, érzelmeim is teret és helyet kaphatnak, hogy ezeket felvállalva tudok beszélni mindarról, ami eddig elfojtva volt bennem. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a tíz hónapnak. <<

Gabriella (2019. 02. 06.)

„A rendszerállítás önismereti képzésen való részvétel életem egyik legjobb döntése volt. Ezt megelőzően is próbáltam különböző módszerekkel a magánéleti, munkahelyi problémáim, betegségem gyökerét megtalálni, de itt kaptam meg az igazi válaszokat. Megértettem a szüleimmel és másokkal való kapcsolódási nehézségeim, az életemben lévő elakadások igazi okait, a családom mintáit, támogatásuk fontosságát, és hogy mi is történt velem és körülöttem a fogantatásomtól máig.

Margó szakmai felkészültsége, elhivatottsága áthatott minden alkalmat. Figyelt minden rezdülésünkre, átsegített bennünket sok nehéz felismerésen.

Az általunk elbírt tempóban haladtunk, bátran, őszintén tudtunk beszélni minden gondolatunkról, érzésünkről. Elméleti alapok is segítették egy-egy témakör megértését, nemcsak a rendszer felállítás témaköréből.

A csoportos állításokban mások családtagjainak képviselőjeként való részvétel többször jelentetett Aha élményt a saját életemmel kapcsolatban.

De nemcsak a családállítások, hanem a képi meditációs utak is rávilágítottak a megoldandó élethelyzeteimre. Több alkalommal a tanítási hétvége történéseiről szóló beszámoló írása kapcsán esett le a tantusz.

Rengeteget sírtam és nevettem, támogattam és támogattak, sok tapasztalatot gyűjtöttem. Ami a legfontosabb, bátrabb lettem, kiállok magamért, és az érzéseimet nem próbálom mások miatt elnyomni. Még hosszú az út, de az alapokat megkaptam.

Ajánlom Mindenkinek a képzést, aki  a családi múltja történéseit elismerve, a szívében megtisztelve és jó helyre téve, a jövőjét szeretné építeni.”
Renáta (2019.02,02,)

„Az önismereti folyamat során egy átfogó képet kaphattam önmagam különböző rétegeiről, a történetemről; magyarázatot kaptam számtalan meg nem értett érzésemre és állapotomra, amit megnyugvás és elfogadás követett. Nekem olyasmit adott, amit máshol nem, vagy csak sokkal hosszabb idő alatt lettem volna képes megszerezni.

A tömör elméleti részekben is mindig találtam olyat, ami érdekelt és nagyszerű könyvajánlásokat is kaptunk Margótól.

A fenti értékeken túl mindig örömmel vártam a következő alkalmat. Idővel egyre jobban megedződtünk, és bár az első pár alkalom után olyan volt, mintha kifacsartak volna, később ennek már nyomát se éreztük; és egyre többet nevettünk.

Az egyik legfontosabb változás nekem, hogy otthonosabban érzem magamat önmagamban, a bőrömben, és jobban jelen tudok lenni a világban, illetve a jelen pillanatban. Nem csak a magammal való kapcsolatom, hanem általánosságban a többi kapcsolatom is javult és színesedett.

Hogy egzaktabb legyek, egy 1-10 skálán 3-asról indultam és 7-8-ra jutottam – habár nem állítom, hogy a 10 hónap során nem zuhantam le a 2-esre, de most már a 7-es stabilan megvan.”
Anikó (2019.február)