Rudnicai Margit

szakmai vezető, tréner

Közgazdász, coach, nemzetközi minősítéssel (DGfS) rendelkező rendszerállító, kiképző rendszerállító.
10 éven keresztül kontrolling területen dolgozott egy élelmiszeripari cégnél. 10 éve saját vállalkozásában dolgozik. Több civil projektet generált pályázatíróként.  Ezekben projektmenedzserként, pénzügyi vezetőként illetve szakmai megvalósítóként vett részt.
5 éven keresztül tanított rendszerállítást a magyarországi Hellinger Intézet szervezésében.
Jelenleg a RendSZER-Állítás Felnőttképző Intézményben tanít és saját praxist folytat.
Saját praxisában integrált, rendszerállításra alapozott, testorientált módszerekkel dolgozik. Célja, hogy a tartós változási folyamatokat tudja támogatni minden eszköz és tudati szint bevonásával.

Tanulmányok és önismereti út

Természetgyógyászat, energiamunkák, tudati technikák

Reiki (RAI reiki 1999). Kapcsolatteremtő gyógyítás (kezeléseket és kapcsolatteremtést 2011-ben).
Természetgyógyászati alapismeretek (1 éves képzés 2000-ben).
Osho módszerei (több éven keresztül saját élményű csoportok).
Schüssler sók alkalmazása (a Homeopátiás Baráti Kör képzései 2011/12-ben).
Germán Új Medicina (Barnai Roberto alapképzése 2010-ben).
Recall Healing (Gilbert Renaud Ph.D) alap I., gyerekek és szimbólumok képzés. vezetésével 2014-ben, alap II. és III. szint 2015-ben.
EFT (traumaterápia keretében alapok a Hellinger Intézetben 2008).
Avatar (Avatar alapkurzust Porpáczy Évánál, majd a Master és a Wizard kurzust is az USA-ban 2008-ban és 2009-ben).

Rendszerállítás

Rendszerfelállítás (2 éves képzés család-, rendszer- és szervezetállításból, valamint traumaterápiából Hellinger Intézetben 2008-ban), több továbbképzés DGfS szakembereknél
2017-ben a Német Rendszerállítók Egyesülete (DGfS) elismert rendszerállítóvá és elismert kiképző rendszerállítóvá nyilvánította.

Coaching

Coaching (az Egyesek Ifjúsági Egyesület akkreditált alap képzése 2010-ben, Solution Focus workshopok (Hankovszky Katalin és Szabo Péter vezetésével 2011-ben, Marco Mattera), 2013-ban wingwave coaching képzés (Liptai Bea és Pusztai Erzsébet), 2015-ben párkapcsolati coach képzés Dr. Mészáros Ádámnál a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetben. 2016-ban Theta Folating Coaching mindhárom szintje. 2017. márciusában minősülés a módszertanból.

Terápiás területek módszer specifikus képzései, élményei

Belső képekkel való munka, imagináció (saját élményű folyamat öngyógyítási céllal terapeutával 2000-2001).
Szimboldráma (KIP) (Kácsándi Elvira 2 éves képzése 2014-ben), majd továbbképződést elméletben és KIP képek csoportos szupervíziós felhasználásában (Kácsándi Elvira és Szamosi Éva vezetésével).
NLP (Practitioner 1 éves képzést Stenger Györgyinél 2011-ben).
Gyász csoportvezetői képzést 2013-ban Singer Magdolnánál.
Szomatodráma (Dr.Buda Lászlónál, Szomato Pszichoterápiás Egyesület képzése 2012-ben).
2016 óta a Magyar Szomato Pszichoterápiás Egyesületben képződik a bioszisztemikus szomato terápia területén.

Juhász Judit

oktató

Idegenforgalmi szakemberként, idegenvezetőként végzett.
Több mint 10 éve egy vitaminokat forgalmazó cégnél logisztikai vezető.
Egész életét áthatotta, hogy az énje mind a két felét, a logikus és a lelki énjét kielégítse. Nagyon korán elkezdte érdekelni az asztrológia, elsősorban az fogta meg benne, hogy hogyan lehet ezen a tudományon keresztül megismerni önmagunkat, hogyan érthetjük meg jobban saját működésünket. Több módszerrel találkozott tanulmányai során (például: NLP, KIP), de a családállításban találta meg azt a módszert mely a legközelebb áll hozzá és amelyben az összes eddig tanultat ötvözni tudja. Két éve családállítóként is dolgozik.

Kondor Tamás

oktató

Kondor Tamás, magyar és filozófia szakos tanárként végzett a Debreceni Egyetemen. Sokféle iskolában tanított, és mindenhol azt tapasztalta, hogy számára a tanítás nem a tananyag átadását, hanem az emberekkel és az élettörténeteikkel való találkozást jelenti, az intenzív jelenlétet, mely tanítás és tanulás egyszerre. Ezért felhagyott a hivatalos keretek között működő tanári pályával, és olyan munkát kezdett el keresni, ahol ezen igényei megvalósulhatnak. Így talált rá a rendszerállításra. A Hellinger Intézetben ismerkedett meg a módszer alapjaival, és itt képződött családállítóvá. Több mint 6 éve rendszeresen tart állításokat elsősorban Debrecenben, ahol jelenleg él, de időnként más városokban (Budapesten, Miskolcon) is. Emellett egy szomatoterápiás módszerben (Integrative Core Dynamics) is képződik, mert azt figyelte meg, hogy családrendszerrel való munka mellett szükség van más megközelítésekre is az önmagunkkal való munkában. Ebben segítik korábbi képzései is. Tanult mentálhigiénét, pszichografológiát, fókuszolást, képterápiát, szimbólumelemzést. Közel harminc éve foglalkozik álmokkal, álomelemzéssel, mely munkájából egy álmokkal foglalkozó könyv összeállításán dolgozik. Célja, hogy képességeit, tudását folyamatosan bővítse, és amit elért, azzal másokat is támogatni tudjon az önmagukkal való találkozásban, képességeik, kreativitásuk, belső lényegük megtalálásában