Az álmok: levelek egy másik dimenzióból

Az álmok: levelek egy másik dimenzióból. Üzenetük és energiájuk van. Tanítanak és felráznak, ha kell. Megfejteni nem lehet őket, mint ahogy egy keresztrejtvényt megfejt az ember. Viszont arra, amit adnak, nagyon is érdemes odafigyelni.

Egy példa:

„Régen sokat horgásztam, és az álmomban az jött elő mindig, hogy a szülői házban vagyok, ások egy gödröt, engedek bele vizet, majd ebben a gödörben horgászok, és bár nem tettem bele halakat, mégis fogok elég nagyokat. Ez az álom többször is előjött. Aztán ennek egy kicsit csavartabb változata, amikor csak simán kiültem a kertbe, és a kertben horgásztam abban a tudatban, hogy ott víz van, és nem föld, pedig a földön landolt a csali mikor bedobtam. Halakat ezekben az esetekben is fogtam, és ekkor is elég szép nagyokat. Ezt kb. 2-3-szor álmodtam.”

Az álmok azt jelzik, hogy van valami ajándék az álmodó számára a családjától, de ahhoz hogy ezt megtalálja, szükséges, hogy tegyen is érte. A szerencse, a siker, a lélek ajándékai nem a véletlenből érkeznek, hanem abból az energiából, amit a családjától kap. Az álmodó része ebben annyi, hogy higgyen abban, ezt megkapja, és akkor egészen lehetetlen helyzetekben is megkapja. Ahogy életet kaptunk a szüleink által, mikor megfogantunk, úgy kapunk a sikereket is, ha erre az alapra bizalommal tudunk építeni.

És akkor mit tegyen az álmodó konkrétan?

Az álom nem ad direkt utasítást, hogy valaki ezt vagy azt tegye. De mutat egy utat, amelyet érdemes megfontolni. Ebben az esetben azt, hogy érdemes jobban megismerni a családja életét. A szülei, nagyszülei, és egyéb felmenők sorsát. Ha tisztelettel tekint arra, amin keresztülmentek, akkor abból erő jön majd az életébe.

Olyan ez, mint egy fa. Ha sok tápanyagot kap a gyökere, akkor nagyobbak lesznek a gyümölcsei.